equestrian-girl-cavaria

Funksjonelle og stilfulle rideklær

Cavaria har som mål å tilby funksjonelle og stilriktige rideklær til dame. Om det så er til arbeidet i stallen eller mens du er på hesteryggen skal vårt utvalg dekke behovet til alle som er interessert i equestrian. 

Ridebukse 

Cavaria jobber for tiden med å utvikle den perfekte ridebukse, men frem til det kan vi tilby en god turbukse som vil være essensielt for en hver rytter. Vår DWR Pants er en turbukse i god kvalitet som passer perfekt til alt fra møkking i stallen til en ridetur med din hest. I tillegg til å være produsert i et tynt og stretchy materiale som gjør boksen behagelig å gå med, er den også vanntett. Perfekt til Norges vekslende vær! 

turbukse dame

Om du ønsker en god ridetights anbefaler vi i Cavaria Suave tights. En myk tights med høyt liv, refleks og lommer til mobiltelefon. En stilfull tights med børstet overflate og innside som gjør den ekstra komfortabel på ridetur, i stallen eller trening med hest. 

ridetights dameridetights dame

Ridejakke

En god ridejakke i merinoull er perfekt i stallen på de kaldere dagene og vår Woolstretch jakke er et supert alternativ her. Jakken kan brukes som ridejakke og er produsert i ull for maksimal komfort og varmeregulering. I tillegg har jakken et rent design. En funksjonell og fin jakke til stallen, ridetur eller hverdagsbruk! 

ridejakke dameridejakke til dame i ull

Cavaria jobber for tiden med å utvikle spenndene nyheter i ekte equestrian stil, så følg gjerne med!

 

Tilbake til bloggen